Středa
polední menu a nabídka- cena menu 1 a 2 včetně polévky
1. Znojemská hovězí pečeně, rýže 155,-
2. Těstoviny s boloňským ragú a parmezánem 155,-
. . .
150g Výpečky, zelí, houskové knedlíky 185,-
150g Svíčková na smetaně, houskové knedlíky 210,-
180g Kuřecí řízek, bramborová kaše, okurkový salát 195.-
180g Panenka s pepřovou omáčkou, opékané brambory 230,-
250g Salát se steakem z tuňáka se salsou Verde a rozpečenou bagetou 230,-
150g Smažený sýr gouda, hranolky 195,-
VEČER VAŘÍME VŽDY OD 17:30HOD
TOČENÝ GUINNESS, POSTŘIŽINSKÁ 11, RATAR, PILSNER URQUELL
VITELLO TONNATO,ITALSKÝ TATARÁK, PEČENÁ KOLENA - VŽDY ÚT-SO VE VEČERNÍ NABÍDCE
NOVÝ TAGLIATA STEAK, TATARÁKY
18.3. CHYTRÝ KVÍZ
13.3. BESEDA DAKAR 2025
Pátek
polední menu a nabídka- cena menu 1 a 2 včetně polévky
1. Vepřové kapsičky plněné sušenými rajčaty a mozzarellou, rozmarýnové brambory 155,-
2. Halušky s uzeným masem a se zelím 155,-
. . .
150g Výpečky, zelí, houskové knedlíky 185,-
150g Svíčková na smetaně, houskové knedlíky 210,-
180g Kuřecí řízek, bramborová kaše, okurkový salát 195.-
180g Panenka s pepřovou omáčkou, opékané brambory 230,-
250g Salát se steakem z tuňáka se salsou Verde a rozpečenou bagetou 230,-
150g Smažený sýr gouda, hranolky 195,-
VEČER VAŘÍME VŽDY OD 17:30HOD
TOČENÝ GUINNESS, POSTŘIŽINSKÁ 11, RATAR, PILSNER URQUELL
ITALSKÝ TATARÁK, PEČENÁ KOLENA - VŽDY ÚT-SO VE VEČERNÍ NABÍDCE
NOVÝ TAGLIATA STEAK, TATARÁKY
18.3. CHYTRÝ KVÍZ