Cs   En

Pondělí 

ZAVÍRACÍ DEN

23.2. DAKAR 2023
Petr Lusk a Martin Straka
společná beseda dvou top fotografů motorsportu o nejtěžším závodě světa
začátek v 19:30 hod    vstupné 120,-  

Úterý 31. ledna 

1. Smažené žampiony, vařené brambory, tatarka 140,-
2. Krůtí steak s chimichurri majonézou, brambory pečené se zeleninou 140,-
3. Kachní stehno, červené zelí, knedlíky  255,-
4. Salát s césar dresinkem a sýrem Haloumi 205,-
teplá kuchyně 11:00 – 15:00 večer 17:30 – 21:00 (steaky, tatarák, carpaccio, salát)

23.2. DAKAR 2023
Petr Lusk a Martin Straka
společná beseda dvou top fotografů motorsportu o nejtěžším závodě světa
začátek v 19:30 hod    vstupné 120,-  

Středa 1. února

 1. Hovězí Stroganoff, jasmínová rýže 150,-
2. Krůtí gyros se zeleninou a bylinkovou bagetou 140,- 
3. Kachní stehno, červené zelí, knedlíky  255,-
4. Telecí rump steak s majonézou z pečeného česneku, hranolky 275,-
teplá kuchyně 11:00 – 15:00 večer 17:30 – 21:00 (steaky, salát, carpaccio) 

23.2. DAKAR 2023
Petr Lusk a Martin Straka
společná beseda dvou top fotografů motorsportu o nejtěžším závodě světa
začátek v 19:30 hod    vstupné 120,-  

Čtvrtek 2. února

1. Fish and chips s citronovou majonézou 140,-
2. Vepřová kapsa plněná zelím a slaninou, šťouchané brambory  140,-
3. 180g Řízek z kotlety, bramborový  salát 185,-
4.Kachní stehno, červené zelí, knedlíky  255,-
5. Salát s césar dresinkem a krůtím masem 205,-
teplá kuchyně 11:00 – 15:00 večer 17:30 – 21:00 (steaky, salát, carpaccio)

23.2. DAKAR 2023
Petr Lusk a Martin Straka
společná beseda dvou top fotografů motorsportu o nejtěžším závodě světa
začátek v 19:30 hod    vstupné 120,-  
 

Pátek 3. února

1. Kuřecí prso al cacciatore – s rajčatovou omáčkou a mascarpone, vařené brambory 140,-
2. Gnocchi s krůtím masem a houbovou omáčkou  140,-
3. 180g Řízek z kotlety, bramborový salát 185,-
4. Svíčková na smetaně, houskové knedlíky 195,-
5. Telecí rump steak s majonézou z pečeného česneku, hranolky 275,-
teplá kuchyně 11:00 – 15:00 večer 17:30 – 21:30 (steaky, tatarák, salát, carpaccio) 

23.2. DAKAR 2023
Petr Lusk a Martin Straka
společná beseda dvou top fotografů motorsportu o nejtěžším závodě světa
začátek v 19:30 hod    vstupné 120,-     
  • Kontakty

    Penzion Rondo
    Tel.: 731 450 997
    Školní ulice 1553
    Bystřice pod Hostýnem
    Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

    Otvírací doba

    Pondělí zavřeno
    Út–Čt 11.00–22.00 h
    Pá–So 11.00–23.00 h
    Neděle 11.00–21.00 h

     

  • Nové pokoje

    Postavili jsme pro Vás 7 nových ůtulných pokojů v moderním stylu. Všechny pokoje jsou vybaveny WC, koupelnou se sprchovým koutem, na každém pokoji je LCD TV a WI-FI.

  • Video prohlídka

    Prohlédněte si naši videoprohlídku a to jak exteriérů Penzionu Rondo, tak i interiéry, ubytovací prostory, restauraci, a poznejte naši klidnou atmosféru již přes internet.



Přihlášení